Patru minori de 15 şi 16 ani arestaţi 30 de zile pentru viol. Le-a căzut victimă o fată de 17 ani

0
Publicat:

Patru minori cu vârste de 15 şi 16 ani au fost arestaţi preventiv, după ce au agresat sexual o fată de 17 ani, într-o zonă izolată din satul dâmboviţean Suduleni.

Tinerii au fost arestați pentru 30 de zile. FOTO Arhivă
Tinerii au fost arestați pentru 30 de zile. FOTO Arhivă

"Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, în zilele de 28 şi 29 martie a.c., o minoră de 17 ani, în timp ce s-ar fi aflat într-o zonă izolată din satul Suduleni, ar fi fost constrânsă de minori pentru a întreţine acte de natură sexuală. Cei patru minori sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală, viol, tentativă la infracţiunea de viol, complicitate la tentativă la infracţiunea de viol, complicitate la infracţiunea de viol", precizează informarea transmisă de IPJ Dâmboviţa.

Cei patru au fost reţinuţi pe 8 aprilie, iar a doua zi instanţa a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

IPJ Dâmboviţa precizează că se continuă cercetările în acest caz sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pa lângă Judecătoria Târgovişte.

Adolescentă de 12 ani, violată de doi bărbaţi pe care i-a cunoscut pe reţelele sociale

O tânără în vârstă de 12 ani, din localitatea dâmboviţeană Doiceşti, a trăit momente de groază în urmă cu trei ani. A făcut greşeala de a-şi da întâlnire cu doi bărbaţi cunoscuţi pe reţelele sociale, care au forţat-o să întreţină relaţii sexuale.

Suspecţii, unul de 17 ani, celălalt de 35, sunt acum reţinuţi. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Târgovişte au fost sesizaţi de victimă, care, conform cercetărilor, a reieşit că a stabilit, pe o reţea de socializare, să se întâlnească cu cei doi bărbaţi.

Fata locuieşte împreună cu tatăl şi cu bunica ei. A rămas fără mamă încă de mică, şi nu avea cui să ceară sfaturi atunci când i s-a propus o întâlnire. A acceptat să se vadă cu bărbaţii cunoscuţi pe internet şi să se plimbe cu ei prin împrejurimi.

Asistenţii sociali au mers în anchetă acasă la copilă. Indivizii urmează să ajungă în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ar putea face până la 7 ani de închisoare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite