Femeie violată în propria locuință, într-un sat din Dâmbovița. „Dacă nu stai potolită îți iau gâtul”

0
0
Publicat:

O femeie de 68 de ani din localitatea dâmbovițeană Lungulețu a trăit clipe de groază, după ce a fost „vizitată” de un violator, în propria locuință. Un individ a intrat noaptea peste ea în casă și a siluit-o sub amenințarea cuțitului.

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

După ce agresorul a plecat victima a sunat disperată la 112. Polițiștii l-au prins în scurt timp, iar acum se află în arest.

Femeia trăiește de mai multă vreme singură. Este convinsă că agresorul a putut intra în gospodărie după ce ar fi îmblânzit câinele de pază, din curte cu câteva oase.

Era despuiat de pantaloni, de adidași, de salopetă și puși jos. A luat cuțitul l-a pus pe masă uite dacă nu faci ca mine, să stai potolită, să facem sex, îți iau gâtul cu cuțitul ca și așa știu că mă duc la poliție și fac pușcărie. Am zis care ești tu mă nenorocitule în casa mea și l-am jumulit de păr. Care ești tu mă, mă Georgel. El a spus nu sunt George, nu-mi mai pronunța numele că nu sunt George, sunt altcineva. Să n-aprinzi lumina că îți iau gâtul”, a povestit victima, la ProTv.

Agresorul este un bărbat de 43 de ani din Prahova, care muncea cu ziua prin sat.

„Din investigațiile efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, s-a stabilit că o femeie de 68 de ani, din Lungulețu, care locuiește singură, ar fi fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale de către un bărbat de 43 de ani, din Prahova. Bănuitul a fost arestat pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și viol, a precizat Poliția.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite