Pădurar din Dâmboviţa, cercetat că şi-a folosit pistolul în conflictul cu un vecin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
femeie pistol arma de foc revolver foto shutterstock

Un pădurar din Dâmboviţa este cercetat de poliţişti după ce şi-a folosit pistolul din dotare în urma unui scandal cu un vecin. Bărbatul spune că a tras mai multe focuri de avertisment, după ce un consătean, cu care se afla în conflict de mai mult timp din cauza unui teren, ar fi sărit să-l bată cu cazmaua.

De cealaltă parte, potrivit stirileprotv.ro, cel acuzat susţine însă că pădurarul ar fi pornit tărăboiul, iar el a încercat să se apere.

Pădurarul, care are 50 de ani, spune că tot conflictul este din cauza unei suprafeţe de teren pentru care părinţii lui se judecă cu individul de mai bine de doi ani. Reclamantul, în vârstă de 60 de ani, are însă o altă variantă. Spune că el este cel agresat. 

Toţi cei implicaţi în scandal au fost audiaţi, iar poliţiştii urmează să stabilească exact în ce împrejurări s-a folosit armamentul şi cine se face vinovat de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii i-au ridicat arma pădurarului şi urmează să stabilească exact dacă a fost vorba şi despre un caz de ultraj.

Vă recomandăm să mai citiţi:

FOTO Scandal cu focuri de armă, între tineri rivali, la 5 metri de sediul IPJ Dâmboviţa. Pistolarul a intrat cu arma în curtea poliţiei!

FOTO Hoţ de lemne oprit doar cu focuri de armă. O autospecială de Poliţie distrusă şi o cursă nebună

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite