FOTO Scandal cu focuri de armă, între tineri rivali, la 5 metri de sediul IPJ Dâmboviţa. Pistolarul a intrat cu arma în curtea poliţiei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii care erau de pază au sărit ca arşi când l-au văzut cu un pistol în mână şi l-au pus la pământ pe pistolar
Oamenii legii care erau de pază au sărit ca arşi când l-au văzut cu un pistol în mână şi l-au pus la pământ pe pistolar

Scandal cu focuri de armă, miercuri seară, într-o spălătorie situată la 5 metri de Sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa. Totul a pornit de la o partidă de fotbal, iar unul dintre tinerii implicaţi a tras 4 focuri de armă, ulterior, refugiindu-se de frica rivalilor, în curtea IPJ Dâmboviţa, unde a fost încătuşat imediat de oamenii legii.

Potrivit poliţiştilor, doi tineri de 23 şi 27 de ani s-au certat pe un teren de fotbal, iar cel de 23 de ani a continuat cearta într-o spălătorie situată în apropierea IPJ Dâmboviţa. Nu a venit singur, ci însoţit de alţi 6 prieteni. Când s-a văzut încolţit, tânărul de 27 de ani, care deţinea legal, potrivit oamenilor legii, un pistol cu bile de cauciuc, a tras patru focuri în plan vertical, după care a fugit în curtea poliţiei. Oamenii legii care erau de pază au sărit ca arşi când l-au văzut cu un pistol în mână şi l-au pus la pământ.

„A avut loc o altercaţie între două persoane pe strada Gării din Târgovişte, ocazie cu care una dintre acestea, deţinătoare de armă neletală, a folosit-o executând mai multe focuri. Poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat subinspectorul Alexandra Nicolae, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

La sediul Poliţiei Târgovişte au fost conduse toate cele 8 persoane implicate. Se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi pentru lovire şi alte violenţe.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite