Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Dâmboviţa anunţă cadastrarea comunei Şotânga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sotanga

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (O.C.P.I. ) Dâmboviţa anunţă finalizarea lucrărilor de înregistrare sistematică pentru unitatea administrativ- teritorială (U.A.T.) Şotânga, judeţul Dâmboviţa.

Şotânga are o suprafaţă totală de 3496.43 de hectare şi este a cincea comună din judeţul Dâmboviţa care fost cadastrată integral.

Noile cărţi funciare au fost înmânate autorităţilor locale, vineri 11.12.2020, astfel că proprietarii celor 8251 de imobile din comuna Şotânga vor primi, gratuit, în perioada următoare, actele pentru proprietăţile deţinute.


De asemenea, comunele Dărmăneşti şi Raciu, din judeţul Dâmboviţa, se regăsesc între cele 246 unităţi administrativ-teritoriale din ţară pentru care Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară va iniţia, în luna aprilie, procedurile de atribuire a lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor.

Cadastrarea se va face cu finanţare europeană nerambursabilă.

  

În prezent, din totalul de 89 de UAT-uri din judeţul Dâmboviţa, patru (UAT Corbii Mari, UAT Vulcana Băi, UAT Bilciureşti şi UAT Dobra) sunt cadastrate în proporţie de sută la sută, iar în alte 65 se desfăşoară lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor, atât la nivel de UAT, cât şi pe sectoare cadastrale”, se arată într-un comunicat remis de OCPI Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite