O gaşcă de tineri lansează proiectul “We Love Târgovişte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ideea tinerilor care îşi iubesc oraşul, Târgoviştea, este de a contura o imagine perfectă a oraşului prin obiectivul unui aparat foto performant
Ideea tinerilor care îşi iubesc oraşul, Târgoviştea, este de a contura o imagine perfectă a oraşului prin obiectivul unui aparat foto performant

O gaşcă de tineri încrezători în povestea pe care oraşul Târgovişte o scrie de atâţia ani vor să arate de ce oraşul în care trăiesc ei este atât de special. Au pornit proiectul acesta doar cu sufletul şi nu aveau la început de unde să ştie că în doar o săptămână de postat fotografii si clipuri pe pagina de Facebook vor ajunge la peste 500 de like-uri şi nu au ştiut că vor fi foarte mulţi oameni care le vor susţine.

Ideea tinerilor care îşi iubesc oraşul, Târgoviştea, este de a contura o imagine perfectă a oraşului prin obiectivul unui aparat foto performant. Ei îşi doresc ca oraşul Târgovişte să aibă ceva de spus prin ochii şi prin sufletele oamenilor de pretutindeni.

Echipa "We love Târgovişte" este formată din Vladuţ, Sandra şi Teodora. “După o lună de la lansarea paginii de Facebook în care am ajuns la 500 de like-uri cu ajutorul vostru, vrem să vă arătăm de ce contează acest proiect şi ce dorim să aducem oraşului Târgovişte prin intermediul lui, aşa că, dacă v-am făcut curioşi, vă aşteptam în Smile Pub. Tot sâmbătă, utilizatorul cu like-ul numărul 500 va fi premiat din partea We Love Târgovişte cu ceva special. Pentru a fi la curent cu noutaţile, împrieteneşte-te cu noi pe Facebook şi urmăreşte pagina de Facebook a evenimentului sau contul nostru de Twitter”, echipa WeLoveTârgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite