Nicuşor s-a sânzurat pentru că era ameninţat cu moartea de iubita sa, spune tatăl

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatăl lui Nicuşor este distrus de moartea fiului său
Tatăl lui Nicuşor este distrus de moartea fiului său

Iubita de 15 ani a lui Nicuşor, băiatul care s-a spânzurat noaptea trecută, l-a ameninţat cu moartea dacă o părăseşte. Cel puţin aşa susţine tatăl băiatului care a simţit de mult că fata nu e tocmai potrivită pentru el, motiv pentru care l-a îndemnat să rupă relaţia.

 “Nu vroia să mai vorbească cu ea şi îl ameninţa mereu. De vreo trei luni de zile stătea cu ea. Era elevă la liceul Nr. 1 din Târgovişte şi umbla cu toţi ţiganii. A recurs la gestul ăsta că era ameninţat. Era ameninţat de unul Sarmale, că vine cu ţiganii, cu săbiile, cu cuţiele. Fata îi dăduse şi întâlnire în târg. El era stresat şi spunea că dacă se duce în târg să se întâlenească cu ea, îl prinde şi îl omoară”, a declarat tatăl băiatului, Petre Boieru.

Nicuşor a decis însă să pună capăt chinului şi a lăsat şi un mesaj de adio pe telefonul tatălui. “Mamă, îmi iau rămas bun de la voi, vă pup pe toţi şi vezi că ai de luat patru sute de mii de la Dode”. Acestea au fost ultimele vorbe ale băiatului în vâstă de 19 ani, lăsate pe telefonul mobil al tatălui, după care şi-a pus ştreangul de gât.

Vecinii povestesc că băiatul se schimbase mult în ultima vreme. Părea tot mai abătut şi se izolase. “Era cel mai bun prieten al meu. L-am chemat acum trei, patru ore să jucăm remi la mine în casă şi mi-a spus că are altă treabă mai importantă de făcut. De o săptămână nu mai era el. Nu se  mai ducea nici la şcoală”, spune Roger Bucuroiu.

Cand a sosit ambulanţa, era deja prea tarziu, inima tânărului încetase să mai bată. Poliţia a deschis o anchetă şi încearcă să afle ce l-a impins pe băiat la acest gest.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite