Moni Brosovszky nu se gândeşte la retragere: „Mai joc cel puţin un an”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Brosovszky a demonstrat şi în acest sezon de ce a fost desemnată cea mai bună jucătoare română a ultimului deceniu. Model pentru baschetul feminin şi în general pentru sportul românesc, arădeanca a a uimit prin naturaleţe, prospeţime şi tehnică. Şi, la 38 de ani, jucătoarea ICIM-ului nu se gândeşte la retragere.

„Chiar m-au întrebat mulţi dacă sunt la a doua tinereţe, şi chiar aşa mă simt. Nu mă gândesc la retragere, mai joc încă cel puţin un an, mă simt foarte bine pe teren. Sigur că duc şi o viaţă sănătoasă, am grijă cu alimentaţia şi mă pregătesc bine. Mă gândesc, pentru viitor, şi la o carieră de antrenoare, dar aş vrea să încep de jos, mi-ar plăcea să îi învăţ pe copii baschet”, spune Moni.

Brosovszky are în palmares şase titluri de campioană, dintre care trei cu ICIM şi trei cu Târgovişte. La Arad şi-a mai trecut în cont câştigarea Ligii Europei Centrale şi a Cupei României, trofee cucerite în premieră de ICIM. De asemenea, are în palmares peste 250 de selecţii la Naţionala României, cu care a participat la trei Campionate Europene. Moni se gândeşte acum la vacanţă, iar în vară se va decide asupra viitorului: „Nu ştiu ce voi face sezonul viitor, dar mi-a fost greu în ultimii doi ani. Soţul meu este la Târgovişte, eu şi Alex aici, este greu în condiţiile astea, pentru că familia este foarte importantă. O să mă gândesc bine şi voi lua o decizie.”

http://glsa.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite