Moartea lui Mihai Răducanu trezeşte compasiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foştii săi colegi dar şi prietenii de breaslă vor să-i ajute familia cu bani pentru a plăti datoria către bănci. Cu toţii îl regretă pe fostul mijlocaş stânga care spun ei, s-a stins prea devreme pentru un bărbat de 45 de ani şi care mai avea de arătat multe în sport.

Citeşte şi „A apus... Mihai Răducanu a fost găsit mort în propriul apartament"

Fosta glorie a CS Târgovişte a luat cu el, odată cu părăsirea acestei lumi, amintirea frumoasă a unui om de suflet şi a unui fotbalist talentat. Aceasta este părerea tuturor celor care l-au cunoscut. Cu toţii îl regretă şi spun că s-a stins prea devreme. Nimeni nu ştie exact care a fost supărarea lui cea mare: despărţirea de soţie sau datoriile acumulate la bănci. Sau poate amândouă apăsau ca o piatră de moară pe sufletul lui...

Vor să strângă bani pentru a-i plăti datoria

Foştii săi colegi dar şi prietenii, sunt uimiţi de dispăriţia fulgerătiare a lui Mihai Răducanu. Au de gând să îi ajute familia cu bani pentru a şterege datoria acumulată la bănci. „Am înţeles că avea datorii de vreo 100 de milioane. Eu cel puţin, dacă aş fi ştiut, aş fi iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru a-i plăti datoria. Cel puţin mie nu mi-a spus că are datorii. O să vorbesc şi cu patronul cubului, domnul Zotic şi cu băieţii şi vom participa şi noi cu ce putem pentru că merită”, a declarat pentru „Adevărul de Seară”, antrenorul FCM Târgovişte, Ion Constantin.

Mulţi fotbalişti se confruntă cu probleme financiare

Antrenorul juniorilor de la nou înfiinţata Chindia Târgovişte, Marius Vişan, spune că nu trebuie să uităm că în situaţia lui Mihai Răducanu sunt zeci de fotbalişti care după ce şi-au pus ghetele în cui au mari probleme financiare. „E o idee bună aceasta de strângere de fonduri. În măsura posibilităţilor voi contribui şi eu dar nu trebuie uitat faptul că mulţi fotbalişti sunt săraci şi au probleme financiare. S-au lăsat de sport şi au intrat într-o lume necunoscută lor căreia îi fac faţă cu greu”,  spune Marius Vişan.

Soţia nu l-a vizitat nici la morgă



De parcă 25 de ani au fost şterşi cu buretele de pe tablă, soţia lui Răducanu nu a fost prezentă nici măcar la morgă pentru a sta de vorbă cu familia. „A venit familia sa ieri şi l-au luat la Bucureşti. Nici nu ştim unde l-au dus şi nici unde îl îngroapă. Nevasta sa nu a ajuns nici măcar la morgă pentru a-şi lua adio de la el, nu a văzut-o nimeni”, a declarat Ion Pitaru, fost antrenor.

La 45 de ani, Mihai Răducanu era falit iar problemele îl loveau din toate părţile. Nu mai avea serviciu iar soţia şi fata sa de 25 de ani l-au părăsit. Gonzo, aşa cum îl ştia lumea, a fost adus la CS Târgovişte în 1986 de către Cornel Dinu, de la Jiul Petroşani.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite