Minoră dată dispărută de mai bine de trei luni, pozează nestingherită pe Facebook, alături de iubitul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce poliţiştii din Dâmboviţa o caută de mai bine de trei luni, ominoră de 15 ani care a plecat de acasă postează nestingherită fotografii cu iubitul ei, pe reţelele de socializare.

Minora a fost dată dispărută de către familia sa la sfârşitul lunii niembrie 2016. De atunci nu a revenit în casa părintească. 

"Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.La data de 30 noiembrie, poliţiştii Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi că minora MÎNDRICAN SORINA GEORGIANA, de 15 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Tânăra are 1.55 m. înălţime, 45 de kg. greutate, ochi căprui, păr negru, ten măsliniu, iar pe membrele superioare are tatuaje", precizează IPJ Dâmboviţa.

image

Fata nu numai că nu este dispărută, dar e în mari tandreţuri cu un individ mult mai mare decât ea, Romeo, în vârstă de 31 de ani. Cei doi s-au fotografiat şi s-au postat pe Facebook în ipostaze fierbinţi, semn că nu se ascund, ci îşi afişează fără teamă şi fără prejudecăţi relaţia.

image

Se pare că oamenii au adus-o de mai multe ori acasă pe fată, dar ea fuge de fiecare dată în braţele iubitului său cu 16 ani mai mare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite