„Meşterii” de decoraţiuni de iarnă au început să taie brazii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat transporta 300 de kilograme de cetină pentru care nu deţinea documente justificative de provenienţă şi transport
Un bărbat transporta 300 de kilograme de cetină pentru care nu deţinea documente justificative de provenienţă şi transport

„Meşterii” de decoraţiuni de iarnă s-au apucat deja de treabă, numai că nu în acord cu legile ţării. Un bărbat a fost prins transportând 300 de kilograme de cetină pentru care nu deţinea documente justificative de provenienţă şi transport.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Fieni au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat de 27 de ani, din localitatea Glod.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta transporta 300 de kilograme de cetină pentru care nu deţinea documente justificative de provenienţă şi transport. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii 171/2010, iar cetina a fost ridicată în vederea confiscării şi predării către un ocol silvic. Totodată, cel în cauză a fost amendat şi pentru nerespectarea prevederilor art.8 din O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice”, se arată într-un comunicat al IJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite