Mesajul unui medic pentru nevaccinaţi: „Totul ajută. Şi dacă ajută şi vaccinul, hai să-l primim!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Steluţa Popa/Facebook
FOTO: Steluţa Popa/Facebook

Medicul Steluţa Popa, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, a postat un mesaj pro-vaccinare pe contul său de socializare şi a făcut un apel la români să pună în balanţă avantajele şi dezavantajele imunizării cu serurile disponibile.

„Vreau din nou linişte în cabinet: copii care se joacă cât timp scriem reţete, vreau pom de Crăciun şi flori! Vreau să văd feţe vesele! Vreau să putem comunica fără să ne grăbim că e pandemie. Şi vreau să îmi pot îmbrăţişa copiii şi nepotul. Hai să facem toţi un efort! Hai să avem grijă de sănătatea noastră, să fim mai senini, indiferent de norii de afară! Totul ajută! Şi dacă ajută şi vaccinul, hai să îl primim! Nu ştiu cum de a devenit atâta lume expertă în medicină, dar hai să punem în balanţă avantajele şi dezavantajele”, spune medicul Steluţa Popa. Veţi vedea că este mai bine „CU” decât „FĂRĂ” vaccin”, a scris medicul.

Pe de altă parte, în Găeşti, o familie plânge moartea unei tinere de 30 de ani, vaccinată în vară, dar cunoscută şi cu alte afecţiuni. Se pare că infectarea cu virusul Sars-cov-2, în pofida imunizării, a fost prea mult pentru ea. 

„Nu ştiu de unde a luat virusul. Stătea doar acasă. Fiica mea suferea de anumite afecţiuni, pe care le ţineam sub control cu tratament. Medicii care au tratat-o nu au ţinut cont de afecţiunile ei şi nu i-au mai dat medicamentele cum trebuie”, a declarat femeia pentru cronica-gaestiului.ro.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, familia a depus plângere la Poliţia Municipiului Târgovişte pentru ucidere din culpă, fiind înregistrat un dosar penal în acest sens.

Potrivit certificatului de autopsie, tânăra a decedat ca urmare a insuficienţei respiratorii acute şi a pneumoniei COVID.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Carantină de weekend în Târgovişte, după depăşirea ratei de infectare de 6/1.000

Moarte fulgerătoare a unui poliţist de la Serviciul de Investigaţii Criminale Dâmboviţa: „Drum lin spre ceruri, Relu”

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite