Localităţile din Dâmboviţa unde ai nevoie de declaraţie pe proprie răspundere pentru a circula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carantina

Comitetul Judeţen pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a instituit carantina în localităţile Crevedia, Vlădeni şi Titu, ca urmare a creşterii ratei de infectare.

Cea mai gravă situaţie se regăseşte în comuna Crevedia, unde rata de infectare este de 12,87, urmată de oraşul Titu, cu 9,99 şi Vlădeni, cu 9,82.

Municipiul Târgovişte se află şi el în carantină de weekend, având în vedere creşterea ratei infectării la peste 6/1000.

În Târgovişte, accesul în instituţii de spectacole şi/sau concerte, restaurante, cafenele, terase etc. este permis numai pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2.

De asemeneea, în zonele amintite au voie şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Sunt excluse persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Citiţi mai multe informaţii despre situaţia din Municipiul reşedinţă de judeţ, AICI.

LISTĂ INDICI, LA 13 OCTOMBRIE

DECLARAŢIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE TITU

DECLARAŢIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE VLĂDENI

DECLARAŢIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE CREVEDIA

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite