Maşina unei jurnaliste de la Rise Project, vandalizată în faţa unei secţii de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina unei jurnaliste de la Rise Project a fost vandalizată chiar în faţa secţiei 122 din Săbieşti, Răcari, acolo unde era observatoare. Jurnalista a chemat Poliţia la faţa locului, iar oamenii legii efectuează acum cercetări.

Conform BEC, la secţia 122 din Săbieşti s-a înregistrat cea mai mare prezenţa la vot în judeţul Dâmboviţa – 76,76%. 

„Jurnal de observator la Săbieşti, Dâmboviţa: ne-au săbiat. Ne-au băgat cuţitul în roţi, în toate cele 4. Aşteptăm poliţia. Judeţul cu cea mai mare prezenţă”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ana Poenariu.

Ziarista a povestit că nu a avut altercaţii cu nimeni şi că la intrare în secţie în zonă erau parcate foarte multe maşini.

Poliţia investighează acum cazul. „Autoturismul era parcat in rand cu alte autovehicule, proprietara l-a gasit cu anvelopele intepate. Se efectueaza cercetarea la fata locului. Se va intocmi un dosar penal”.

„Faza proces verbal la Săbieşti, Dâmboviţa. Dilema e unde se trece numărul votanţi din listele suplimentare. Nu sunt evidenţiate separat în procesul verbal. Infotrafic: la această oră, în faţa secţiei de votare, circulaţia este îngreunată. Autoturismele vin, întorc, parchează, pleacă. Un şofer a coborât din autoturismul pe care îl conducea şi s-a dus să vorbească cu altul. Vreo 30. Nu mai mulţi, că după sunt prea mulţi. Au plecat amândoi. Ciudat”, a scris ea.

RISE Project este o comunitate de jurnalişti, programatori şi activişti care investighează crima organizată şi corupţia care afectează România şi ţările din regiune.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite