Mămici pe Tocuri în luna august. ”Împreună susţinem alăptarea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După patru ani în care evenimentul s-a bucurat de un real succes în cadrul ediţiilor din Bucureşti, iată că a venit şi rândul mamelor din Târgovişte să beneficieze de informaţiile valoroase şi de atmosfera destinsă de care se pot bucura cu ocazia evenimentului "Mămici pe Tocuri". Săptămâna Mondială a Alăptării este sărbătorită în fiecare an în perioada 1-7 august prin organizarea evenimentului “Mămici pe Tocuri”.

Acest eveniment are ca scop creşterea notorietăţii pozitive a alăptării, oferirea unui sprijin preţios mamelor aflate la început de drum îi mai ales evidenţierea frumuseţii alăptării.

În premieră anul acesta, evenimentul "Mămici pe Tocuri" ajunge şi la Târgovişte, cu scopul de a promova tema ”Împreună susţinem alăptarea” şi de a creşte notorietatea pozitivă a alăptării, subliniind importanţa sprijinului de care au nevoie proaspetele sau viitoarele mămici pe parcursul alăptarii.

Tocmai de aceea, în Săptămâna Mondială a Alăptării, mai exact pe 3 August, vom deschide larg braţele către doamnele însărcinate care îşi doresc să aibă un start reuşit în alăptare, către mamele care alăptează sau care susţin alăptarea, toate fiind invitate să participe încălţate în perechea preferată de pantofi cu toc.

Evenimentul nu va fi doar o sursă de informare valoroasă, ci şi un prilej de destindere şi răsfăţ pentru mămici, datorită premiilor la tombolă în valoare de 500 lei şi a surprizelor pregătite.

Când & Unde 

Joi, 3 August, in intervalul orar 10:00 – 13:00 la ARTelier (Târgovişte, Calea Domnească, nr. 98).

Despre ce o să fie vorba

10:00 – 11:30. Daniela Toma, consultant în alăptare IBCLC în curs de formare, voluntar cu o experienţă de peste 4 ani în probleme de alăptare şi mamă a doi copii va vorbi despre provocările alăptării şi va răspunde întrebarilor vostre. 

11:30 – 12:00. Mihaela Niţă, mamă şi blogger pe maminudoarme.ro va povesti din experienţa proprie cum poţi să faci din alăptare un succes chiar şi atunci când nu există susţinere.

12:00 – 13:00. Sesiune de răsfăţ şi socializare. Fotografii profesioniste, gustări sănătoase, tombolă cu premii in valoare de 500 lei (constând în cărţi de parenting, o carte senzorială semnată de Didi Craft şi o sesiune de machiaj), toate aşteaptă să încânte mămicile pe tocuri.

Înscrieri & Reduceri

Participarea la eveniment se face contra unei sume de 35 lei. DAR, în cazul în care vii cu o prietenă, beneficiezi de o REDUCERE pentru cel de-al doilea bilet, aşa că, în loc de 70 lei, cât ar trebui să plătiţi amândouă, veţi plăti doar 50 lei.

Pentru inscrieri: maminudoarme@gmail.com. Dacă vii cu o prietenă, tot ce trebuie să faci este să menţionezi în e-mail-ul de înscriere şi numele ei. 

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite