Jandarmii montani dâmboviţeni, în misiune la FOTE 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTE este o competiţie multisport destinată sportivilor juniori (14-18 ani) din cele 49 de ţări europene
FOTE este o competiţie multisport destinată sportivilor juniori (14-18 ani) din cele 49 de ţări europene

Patru jandarmi din cadrul Postului Montan Peştera al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa vor contribui alături de celelalte autorităţi la buna desfăşurare a Festivalului Olimpic al Tineretului European-(F.O.T.E. 2013).

În perioada 17-22 februarie a.c., echipajul de jandarmerie va desfăşura misiuni specifice de ordine publică în staţiunea turistică Poiana Braşov în cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European, eveniment ce se va desfăşura pe raza mai multor localităţi din judeţul Braşov. 

Informaţii de background:

- FOTE este o competiţie multisport destinată sportivilor juniori (14-18 ani) din cele 49 de ţări europene. Aparţine Asociaţiei Comitetelor Olimpice Europene (EOC) şi se află sub egida Comitetului Internaţional Olimpic (CIO);

- FOTE se organizează în fiecare an impar, iar fiecare an de organizare conţine o ediţie de iarnă şi una de vară. Prima ediţie de vară a avut loc în 1991 şi prima ediţie de iarnă în 1993.

Ediţia de iarnă 2013 a fost încredinţată spre organizare României, iar Oraşul Gazdă este Braşov. Este cea de-a 11’a editie de iarnă;

- Ceremonia de Deschidere a FOTE Braşov 2013 va avea loc în ziua de 17 februarie 2013, pe Stadionul Olimpic din Braşov, iar Ceremonia de Închidere în 22 februarie în Poiana Braşov.

Satul Sportivilor va fi organizat în Poiana Braşov, unde se află şi cartierul general al Comitetului de Organizare (CO) FOTE Braşov 2013 (sursa: http://eyowf2013.ro).

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite