ISJ Dâmboviţa organizează târgul de oferte educaţionale pentru anul şcolar 2019-2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
isjdb

ISJ Dâmboviţa organizează, marţi, 14 mai, la ora 11.00,  în holul Muzeului de Istorie din Târgovişte, Târgul de Oferte Educaţionale ale liceelor dâmboviţene, pentru anul şcolar 2019-2020.

În această săptămână, elevii claselor a VIII-a sunt aşteptaţi la târg pentru a cunoaşte specificul unităţilor şcolare şi pentru a definitiva opţiunea de înscriere în liceu.

„Oferta educaţională proiectată asigură viitorilor liceeni fundamentul unei inserţii profesionale în funcţie de aptitudini şi formarea competenţelor necesare secolul al XXI-lea. Fiecare unitate de învăţământ îşi va prezenta planul de şcolarizare, specializările şi numărul de locuri, oportunităţile de studiu şi elementele de identitate, rezultatele şi proiectele şcolii”, se arată într-un comunicat al ISJ Dâmboviţa.

      

Târgul de oferte educaţionale organizat de I.Ş.J. Dâmboviţa, devenit tradiţie, vine în întâmpinarea dorinţei liceelor dâmboviţene de a-şi promova oferta şi a-şi realiza planul de şcolarizare conform cifrelor prognozate, dar şi în intenţia absolvenţilor de clasa a VIII-a  de a evalua opţiunile şi a decide în acord cu abilităţile, valorile şi interesele personale.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite