Învăţătoarea din Racoviţa, ucisă de un bărbat care a mai făcut închisoare pentru crimă. El şi-a omorât mama VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Principalul suspect de omor. El a fost reţinut de către oamenii legii pentru 24 de ore Foto C.S.
Principalul suspect de omor. El a fost reţinut de către oamenii legii pentru 24 de ore Foto C.S.

O învăţătoare pensionară din Dâmboviţa, în vârstă de 63 de ani, a fost găsită moartă în casă, joi, de către o vecină. Femeia locuia cu un bărbat, amândoi având probleme mari cu alcoolul.

Anchetatorii iau în calcul că ar putea fi vorba de o crimă, mai ales că bătrâna era plină de vânătăi pe corp. De altfel, principalul suspect a recunoscut fapta.

Învăţătoarea pensionară avea în ultimii ani mari probleme cu alcoolul. Probabil, acesta a fost şi lucrul în comun pe care îl avea cu concubinul ei, cel care este principalul suspect. 

Cei doi locuiau împreună de mai mult timp şi, din spusele vecinilor, bărbatul ar fi făcut închisoare în trecut, pentru că şi-a ucis mama. 

„A fost învăţătoare la noi în sat. Din cauza alcoolului s-a întâmplat. S-a mutat la băiatul ăsta, şi ăsta un depravat, şi s-a ajuns unde s-a ajuns. A mai făcut o crimă. Pe mama sa se zice că tot el a omorât-o. Cred că tot aia e, sută la sută. Nu îl ştiu un om violent pe el, dar la băutură făcea urât”, a povestit un localnic. 

Bărbatul a recunoscut în faţa poliţiştilor că a bătut-o pe învăţătoare, însă nu se ştie sigur daca acesta este şi cauza decesului. 

Urmează ca, în urma necropsiei, anchetatorii să stabilească dacă este vorba de crimă sau de moarte naturală. Dacă se dovedeşte că bărbatul a ucis-o pe concubina sa, acesta riscă să îşi petreacă restul vieţii în închisoare. 

Suspectul a fost dus la audieri, iar poliţiştii, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Crimă oribilă într-un sat din Dâmboviţa. Un patron şi-a ucis mama, bolnavă de Covid şi apoi s-a spânzurat. Ce bilet a lăsat 

Monstrul din Cojasca, arestat preventiv. Şi-a ucis nepoata de doar 6 anişori, ca să se răzbune pe fratele său VIDEO

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite