INTERVIU Adrian Mutu: „Sănătate şi multă baftă lui Silviu Dumitrescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Briliantul a vorbit cu emoţie despre Piteşti şi despre şansele argeşenilor la promovare
Briliantul a vorbit cu emoţie despre Piteşti şi despre şansele argeşenilor la promovare

Adrian Mutu este cel mai valoros produs al fotbalului din Trivale din epoca modernă a fotbalului. Acum, când Chindia se bate la promovare tocmai cu echipa din Piteşti, Briliantul a acceptat cu plăcere să ne acorde un interviu în exclusivitate pentru sportdambovitean.ro.

A vorbit cu emoţie despre Piteşti, despre şansele argeşenilor la promovare, despre posibilitatea de a antrena la clubul unde a început fotbalul dar şi despre foştii săi colegi de echipă care sunt originari din judeţul Dâmboviţa. Urmăriţi interviul cu fotbalistul crescut de FC Argeş şi care joacă acum în Ligue 1, la Ajaccio.

- Ce părere ai că în Trivale se joacă acum meciuri din Liga 3?

- Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întamplat acolo...Sper să revină de curând în prima ligă acolo unde este locul.

- Vezi echipa din Piteşti ca favorită la promovarea în Liga 2?

- Nu ştiu ce echipă au făcut, dar pentru mine ca piteştean e favorită!

- De Chindia Târgovişte ce părere ai? Câte puncte crezi că ia din dubla înfruntare cu echipa din Piteşti?

- Nu cunosc echipa Chindiei! Sper să câştige SCM Argeş.

- La Târgovişte antrenor este Silviu Dumitrescu. Ai ceva să-i transmiţi? 

- Baftă şi sănătate multă!

- Într-o vreme se vorbea despre tine că ai sponsoriza pe FC Argeş. Suporterii chiar scandau: „Cu Mutu investitor, suntem spaima tuturor”! De ce nu ai făcut-o?

- Atunci s-a opus Penescu în vânzarea cotelor sale şi nu am putut face nimic. Păcat, am văzut cu toţii ce s-a întâmplat după..

- După ce vei renunţa să mai joci fotbal ai spus că ai vrea să începi cariera de antrenor. Ai antrena echipa din Piteşti?

- Da, cu mare plăcere!

- Ai vreo amintire anume de la un meci, sau vreun prieten, ceva special legat de Târgovişte? Dacă da, povesteşte-ne puţin...

- Da, am mulţi prieteni la Târgoviste! Pot să spun numai câteva nume cu cei cu care am jucat numai: Bălaşa, Bârdeş, Gâlmencea, Iulian Chiriţă etc...

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite