Înscrieri online pentru Universitatea Valahia. Câte locuri sunt disponibile pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea „Valahia” Târgovişte

Universitatea „Valahia” din Târgovişte organizează, începând cu luna iulie, concurs de admitere în învăţământul superior. Înscrierilor se vor face online, ca măsură de precauţie.

Pentru concursul de admitere din anul universitar 2020-2021, la Universitatea „Valahia” din Târgovişte au fost repartizate 1.385 de locuri/Granturi de studii finanţate de la bugetul de stat pentru cetăţenii români şi cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene, ai statelor Spaţiului Economic European şi ai Confederaţiei Elveţiene. 

Din totalul locurilor repartizate, 975 de locuri sunt pentru ciclul de studii universitare de licenţă, 400 de locuri sunt destinate ciclului de studii universitare de master şi 10 locuri sunt destinate pentru admiterea la studiile universitare de doctorat.

„Având în vedere restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus, Universitatea „Valahia” din Târgovişte vine în sprijinul siguranţei candidaţilor prin organizarea procesului de admitere exclusiv online. Preînscrierile online au început, iar viitorii studenţi pot alege din oferta educaţională şi se pot înscrie accesând site-ul https://admitere.valahia.ro/”, se arată într-un comunicat al UVT.

Aplicaţia oferă toate informaţiile necesare desfăşurării procesului de admitere la Universitatea „Valahia” din Târgovişte. 

Preînscrierea vine în ajutorul candidaţilor, permiţându-le completarea unor date necesare pentru perioada de  admitere, simplificând procesul de înscriere.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite