Incendiu în Clubul Colectiv. Toboşarul de la Chrom Dioxid respiră singur. „Arsurile evoluează bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toboşarul formaţiei Chrom Dioxid, din Târgovişte, la terapie intensivă după ce a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului
Toboşarul formaţiei Chrom Dioxid, din Târgovişte, la terapie intensivă după ce a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului

Una dintre victimele incendiului din Clubul Colectiv se zbate pe patul de spital să rămână în viaţă. Toboşarul formaţiei târgoviştene Chrom Dioxid, Cristi Filipescu, dă semne că vrea cu orice chip să le mulţumească prietenilor faţă în faţă pentru mesajele de susţinere transmise.

cristi filipescu

Cristi Filipescu a suferit răni pe 40% din suprafaţa corpului, însă, starea lui evoluează bine, spune apropiaţii lui.

„Cristi respiră singur, iar arsurile evoluează bine“.

El este acum sub atenta observaţie a medicilor de la Spitalul Elias. Prietenii nu mai contenesc să îi transmită mesaje de susţinere pe Facebook. 

Fii tare, o să treci peste asta pentru că eşti un om bun şi esti puternic... abia aştept să te văd 
filipescu cristi
Multă sănătate, Cristi, să fii puternic ca să poţi trece peste toate şi ai grijă de tine... colega ta din liceu

BILANŢUL TRAGEDIEI CARE A ÎNDOLIAT ROMÂNIA

140 de răniţi în incendiul de vineri seara mai erau internaţi, luni la prânz, în spitalele din Bucureşti, printre ei fiind unul singur încă neidentificat, la Spitalul de Arşi. Două femei au decedat în cursul dimineţii. Acestea aveau arsuri pe mai mult de 90% din suprafaţa corpului, potrivit medicilor. Aşadar, numărul celor decedaţi a ajuns la 31, iar Raed Arafat a declarat că numărul lor s-ar putea dubla în zilele următoare din cauza stării foarte grave în care se află zeci de pacienţi.

Dintre aceştia, cei mai mulţi sunt la Spitalul de Arşi - 27 (trei critici, 10 grav, 14 stabili), Spitalul "Bagdasar Arseni" - 21 (trei intubaţi, 18 stabili), Spitalul Universitar - 20 (şase în stare critică, trei în stare gravă, 11 stabili), Floreasca- 15 (14 intubaţi, unul stabil), Elias - 14 (patru intubaţi, 10 stabili) şi Spitalul Militar - 12 (doi intubaţi, 10 stabili).

29 de persoane, neidentificate

Un număr de 29 de persoane internate în spitale din Capitală în urma incendiului din clubul Colectiv nu au fost încă identificate, în timp ce identitatea altor 38 de răniţi a fost stabilită, anunţă Parchetul instanţei supreme, care precizează că audierile la Poliţia Capitalei continuă.

„Unii pot fi salvaţi chiar dacă sunt foarte grav. Este posibil să mai avem încă vreo 20 - 30 de decese în următoarea perioadă. Este o cifră orientativă, care nu înseamnă ca aşa va fi. Poate să fie mai bine poate să fie mai rău”, a declarat doctorul Raed Arafat, secretar de stat în MAI.

Potrivit acestuia, victimele au inhalat inclusiv cianuri. Legat de controalele din cluburi, Arafat a precizat că va intra în toate cluburile pentru a vedea dacă acestea nu sunt dotate corespunzător.

Toboşarul formaţiei Chrom Dioxid, din Târgovişte, la terapie intensivă după ce a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite