Accident teribil pe o stradă din Birmingham. Cinci copii au rămas fără părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ShutterstockI
FOTO ShutterstockI

Cinci copii au rămas orfani după ce motocicleta pe care o conduceau părinţii a fost lovită, sâmbătă, de o maşină, în Birmingham. Bărbatul a fugit de la faţa locului. Localnicii spun că astfel de accidente se întâmplă regulat din cauza benzilor îngustate de maşinile parcate pe trotuar.

Un echipaj de salvare s-a prezentat la faţa locului, dar în ciuda eforturilor depuse, cei doi părinţi au fost declaraţi decedaţi, conform observatornews.ro.

Autoturismul a fost găsit ulterior de poliţiştii din apropiere. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost arestat sub acuzarea de ucidere din culpă. Autostrada a fost închisă timp de câteva ore, în timp ce anchetatorii au examinat locul accidentului.

Consilierul Lib-Dem, Roger Harmer, locuieşte la 200 de metri distanţă de locul accidentului şi a spus că zona este intens circulată, motiv pentru care accidentele se întâmplă cu regularitate: „În anumite părţi ale străzii maşinile sunt parcate pe trotuar. Dacă maşinile merg cu 30km/h au timă să încetinească cât să poată depăşi maşinile parcate, dar obstacolele nu pot fi evitate dacă oamenii merg cu viteză mare. Mi-ar plăcea să fie instalate camere pentru viteză în această zonă. Poliţia are în mod regulat radare mobile pe drum şi prin o mulţime de persoane care nu respectă legea”

Sergentul Paul Hughes, de la unitatea de poliţie West Midlands, face un apel la ajutorul populaţiei pentru orice informaţii relevante care pot ajuta la desfăşurarea anchetei.

„Un bărbat şi o femeie au murit tragic şi primele noastre gânduri sunt alături de familiile îndurerate în aceste momente. Încă nu este clar ce s-a întâmplat, am deschis o anchetă pentru a încerca să aflăm circumstanţele producerii accidentului. Vorbim cu oricine se afla în zonă în acel moment. Vom face tot ce putem pentru a-i sprijini pe cei care i-au pierdut pe cei dragi în această seară şi aş îndemna oamenii să se gândească la ei şi să nu speculeze pe scară largă. Îi rog pe toţi cei care au informaţii să vină la secţie, orice detaliu este important” a adăugat el.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite