Haos la Tărtăşeşti! Iulian Cristescu, dat afară de la echipă. Jucătorii pleacă odată cu el!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De câteva etape, mai mulţi componenţi ai galeriei formaţiei din sudul judeţului s-au declarat nemulţumiţi de evoluţia echipei în campionat
De câteva etape, mai mulţi componenţi ai galeriei formaţiei din sudul judeţului s-au declarat nemulţumiţi de evoluţia echipei în campionat

Iulian Cristescu, fiul lui Nicolae Cristescu, actualul patron al Rapidului, a fost dat afară de la Avicola Tărtăşeşti, decizia fiind luată, marţi. Jucătorii şi-au anunţat intenţia de a părăsi echipa odată cu acesta, astfel că nu se ştie ce se va întâmpla cu nou-promovata în Liga a 4-a.

De câteva etape, mai mulţi componenţi ai galeriei formaţiei din sudul judeţului s-au declarat nemulţumiţi de evoluţia echipei în campionat, scandând la meciurile de acasă împotriva antrenorului Iulian Cristescu, dar şi a jucătorilor. 

“Lumea este nemulţumită de rezultatele echipei si la fiecare meci acasă le fac galerie oaspeţilor sau ne înjură pe noi, jucătorii, cerându-ne să plecăm. Iulian Cristescu, împreună cu, atenţie, toată echipa, nu mai susţine comuna Tărtăşeşti. Antrenorul nostru a fost dat afară, iar noi jucătorii am preferat să plecăm odată cu el, asta din respect pentru Iulian Cristescu, această decizie fiind luată aseară”, ne-a transmis unul dintre fotbaliştii de bază ai Avicolei Tărtăşeşti.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite