Gică Popescu: "Fără sprijinul CJ Dâmboviţa, nu mai pot continua la Chindia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Reprezentanţii autorităţilor judeţene, respectiv preşedintele CJ Adrian Ţuţuianu şi prefectul Dragoş Rusu, au avut o discuţie cu conducătorii Chindiei Târgovişte, Gică Popescu şi Sorin Lungu. "Negocierile", întinse pe parcursul câtorva zeci de minute, au avut ca obiect discuţii de principiu privind colaborarea pe termen lung în proiectul Chindia.

Cum clubul a fost susţinut substanţial de autorităţile locale şi judeţene, de la înfiinţare şi până în prezent, Gică Popescu & co. speră ca noua conducere a CJ să se implice la fel de serios şi să asigure fonduri şi condiţii pentru echipa-fanion a judeţului.

450.000 de euro a fost bugetul Chindiei în 2011-2012

Echipa lui Adrian Ţuţuianu - noul preşedinte al CJ Dâmboviţa - pare dispusă să finanţeze în continuare fotbalul târgoviştean, însă vine şi cu câteva condiţii, cele mai multe ţinând de prezenţa localnicilor atât pe banca tehnică a Chindiei, cât şi în teren, bineînţeles cu condiţia ca valoarea să îi recomande în faţa celorlalţi jucători.

"Nu e ok să continuăm cu un antrenor care a luat echipa de pe locul 3 şi a dus-o pe locul 7", s-ar fi exprimat şefii judeţului, care l-ar prefera "principal" pe Silviu Dumitrescu.

Al doilea punct al discuţiei a fost legat de prezenţa redusă a fotbaliştilor dâmboviţeni în lotul de 18 al Chindiei, cel puţin în retur, când sub comanda lui Flavius Stoican localnicii au fost traşi uşor-uşor pe linie moartă.

În fine, din Chindia 2012 ar trebui să dispară, potrivit noilor şefi, cadrele care ar fi făcut campanie electorală la locale, respectiv Marius Vişan şi Ţîcă Zamfir. Cei doi au negat vehement acuzaţiile.

Cerinţele impuse de noua conducere a judeţului par a fi pe placul suporterilor târgovişteni, care au solicitat în dese rânduri demisia conducerii tehnice, contestându-l în termeni duri pe antrenorul Flavius Stoican dar şi pe jucătorii aduşi în iarnă. La Costel Pană şi Silviu Dumitrescu impresia a fost că s-a renunţat prea uşor, regresul din 2012 fiind taxat de fanii din tot judeţul, care au cerut, nu o dată, demisii şi retrageri.

"Nu le pot face pe toate odată, dar este sigur că în sport se va face ordine. E doar o chestiune de timp" - Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJ Dâmboviţa.

http://liga2.prosport.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite