Gemenele de la Cheeky Girls revin la „Dansez pentru tine“, pentru a ajuta o fetiţă fără mâini din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inedita pereche formată în familie va încerca să ajute în paşi de dans o fetiţă din Târgovişte
Inedita pereche formată în familie va încerca să ajute în paşi de dans o fetiţă din Târgovişte

Gabriela şi Monica Irimia, gemenele care pe scenă formează duetul Cheeky Girls, îşi vor demonstra calităţile de dansatoare în următoarea ediţie a emisiunii-concurs ”Dansez pentru tine”, în sprijinul unui caz social. Divele vor să ajute o fetiţă din Târgovişte care încearcă să răzbată în această lume chiar dacă nu are mâini, iar picioarele îi sunt atinse un handicap sever.

Scenariul iniţial gândit de producători, în care surorile aveau ficare câte un partener, a căzut, motiv pentru care ele vor dansa singure, în ploaie. 

Iniţial, fetele de la Cheeky ar fi trebuit ca vineri să urce pe scenă, una la braţul lui Don Baxter - unul dintre cei mai mari producători de hip-hop din România -, şi cealaltă în compania cântăreţului de muzică reggae, Pacha Man. Numai că, în ultima clipă, chiar înaintea începerii antrenamentelor, producătorii emisiunii-concurs "Dansez pentru tine" le-au "suflat" fetelor partenerii alături de care urmau să intre în "ringul viselor". Aşa se face că gemenelor Gabriela şi Monica le-a fost pregătită melodia "Rainy day" pe care, însă, vor dansa singure, fără parteneri, într-un decor completat, fireşte, cu o ploaie produsă artificial în studio.

În aceeaşi seară vor mai dansa, însă pentru un alt caz social, coregraful Lilian Cărăuş şi fetiţa lui, Lana. Inedita pereche formată în familie va încerca să ajute în paşi de dans o fetiţă din Târgovişte care încearcă să răzbată în această lume chiar dacă nu are mâini, iar picioarele îi sunt atinse un handicap sever. Cu toate acesta, fetiţa dă dovadă de o forţă şi de o ambiţie ieşite din comun şi cântă cu picioarele la orgă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite