GALERIE FOTO Drumarii au montat parazăpezi pe DN 71 Târgovişte - Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decizia a fost luată de Regionalei de Drumuri şi Poduri Bucureşti şi aplicată de SDN Târgovişte
Decizia a fost luată de Regionalei de Drumuri şi Poduri Bucureşti şi aplicată de SDN Târgovişte

Când te frigi cu ciorbă, sufli şi în iaurt. Cam aşa se explică şi decizia drumarilor dâmboviţeni de a monta protecţii pe DN 71, Târgovişte – Bucureşti, după ce anul trecut, sute de şoferi au rămas blocaţi din cauza viscolului care a răspândit zăpada pe carosabil. De aproape 15 ani, pe drumurile din Dâmboviţa nu au mai fost montaţi parazăpezi.

În total, pe DN 71, au fost montate asemenea dispozitive de siguranţă pe lungimea de 5.000 de metri liniari. Decizia a fost luată de Regionalei de Drumuri şi Poduri Bucureşti şi aplicată de SDN Târgovişte.

„Deocamdată au fost montaţi parazăpezi doar pe DN 71, în zonele cele mai rele identificate de noi de-a lungul timpului. Vom mai monta şi pe DN 7, Bucureşti - Găeşti - Piteşti dar şi pe DN 61 Găeşti – Giurgiu”, a declarat Relu Popescu, director SDN Târgovişte.

„Anii trecuţi, cel puţin ierinile, au creat probleme. Zăpada şi viscolul în special, au făcut ca Drumul Naţional 71 să fie blocat în repetate rânduri. Cei de la Drumuri Naţionale au avut o idee bună spun eu. Nu ştiu să spun exact care a fost motivul pentru care nu s-a montat până acum, dar faptul că s-au montat, e un lucru foarte bun“, a declarat Pârvu Valentin, primarul comunei Sălcioara.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite