Gabriel Boriga, primul târgoviştean care a participat la "Ice Bucket Challenge"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Ice Bucket Challenge", devenit un fenomen mondial graţie reţelelor de socializare, constă în vărsarea unei găleţi cu apă în cap sau o donaţie, deseori amândouă, către asociaţia ALS, care luptă împotriva bolii Charcot
"Ice Bucket Challenge", devenit un fenomen mondial graţie reţelelor de socializare, constă în vărsarea unei găleţi cu apă în cap sau o donaţie, deseori amândouă, către asociaţia ALS, care luptă împotriva bolii Charcot

Primarul suspendat al Târgovişte, Gabrie Boriga, a acceptat provocare lansată de fostul antrenor al CSm Târgovişte, Florin Nini, de a participa la “Ice Bucket Challenge”. La rândul său, i-a provocat pe Ciprian Prisăcaru, Ciprian Iugulescu, Cristi Daniel Stan şi Echipa de Volei CSM Târgovişte.

“Dragii mei...Mă simt onorat să fiu primul târgoviştean căruia i s-a oferit oportunitatea de a se implica în acţiunea caritabilă derulată de ALS Association prin intermediul lansării proiectului Ice Bucket Challenge. Am acceptat fără dubii provocarea lansată de domnul Florin Nini nu pentru amuzamentul momentului, ci pentru importanţa sa caritabilă. Încurajez, cu această ocazie, toţi târgoviştenii să fie solidari, la rândul lor, cu această cauză, să accepte provocarea şi să facă, asemenea tuturor celor ce ne-am implicat, donaţia către ALS Association având mulţumirea că vor contribui la ameliorarea suferinţei tuturor bolnavilor de scleroză laterală amiotrofică din lume”, a spus Boriga.

"Ice Bucket Challenge", devenit un fenomen mondial graţie reţelelor de socializare, constă în vărsarea unei găleţi cu apă în cap sau o donaţie, deseori amândouă, către asociaţia ALS, care luptă împotriva bolii Charcot - cunoscută şi sub numele de boala Lou Gehrig sau scleroza laterală amiotrofică - o boală neurodegenerativă.

Numeroase celebrităţi, de la fostul preşedinte George w. Bush până la cântăreţul Justin Bieber şi fondatoruil Microsoft Bill Gates, au acceptat provocarea pentru această cauză.

Cunoscută sub numele de “Ice Bucket Challenge”, provocarea găleţii cu apă rece este folosită în special pentru a sprijini donaţiile pentru ajutorarea celor care suferă de boala Lou Gehrig (ALS). Este boala de care suferă fizicianul Stephen Hawking.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite