Fuga de coronavirusul din Italia. Femeie întoarsă acasă cu mama decedată pentru a o înhuma, izolată la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

O femeie din Dâmboviţa a decis să vină în ţară cu mama sa, decedată în Italia, pentru a o înhuma. Autorităţile însă i-au interzis să participe la înmormântare şi au izolat-o la domiciliu.

Potrivit Prefecturii Dâmboviţa, femeia este izolată in judeţul Dâmboviţa. Ea a venit cu mama decedata din Italia pentru a o înhuma, dar i s-a interzis să participe la înmormântare. 

Deocamdată nu se ştie cu ce mijloc de transport a fost adus mortul în ţară.

Se ştie doar că femeie din Dâmboviţa a decis să plece din Italia înainte ca ţara să intre în carantină totală, ea aflându-se într-o zonă galbenă.

Astăzi, în judeţul Dâmboviţa sunt 200 persoane aflate în izolare la domiciliu sub monitorizarea DSP Dâmboviţa. Până la această ora nu sunt persoane confirmate cu coronavirus.

În România au fost confirmate până astăzi 31 de cazuri. Ultimul dintre ele este vorba de un bărbat de 42 ani, confirmat în Iaşi. El a revenit din Veneţia şi este internat la Spitalul de Boli Infecţioase.

Numărul total de cazuri de coronavirus confirmate în Italia se îndreaptă spre 10.000. Luni, au fost înregistrate alte 1.807 de cazuri, ceea ce a ridicat totalul la 9.172. Numărul deceselor a crescut la 463, iar rata de mortalitate în această ţară este de 5%, peste estimările de 3-4% din alte zone.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite