FOTO VIDEO Ultima fiţă în materie de cadouri: mărţişoarele comestibile din marţipan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă v-aţi săturat de mărţişoarele clasice sau vreţi să impresionaţi persoana iubită cu ceva deosebit şi mai ales „gustos”, trebuie să alegeţi un mărţişor din marţipan sau fondant. Mihaela Zegheru, din localiatatea dâmboviţeană Gheboieni, lucrează de zor acasă, împreună cu soţul ei, marţişoare comestibile, care dau gata orice gurmand.

Mihaela Zegheru a lucart până acum bijuterii din plastilină polimerică, ornamente pentru torturi tematice, dar mai nou face mărţişoare comestibile din fondant şi marţipan. Este plină de răbdare, iar imaginaţia ei sburdă atunci când se află la masa de lucru. Ideea mărţişoarelor comestibile i-a venit atunci când a văzut că piaţa este invadată de kitsch-uri aduse din China, iar oamenii găsesc prea puţine lucruri lucrate manual. 

„Pagina mea de Facebook este locul unde lumea găseşte toate ideile meiel. Dacă tot lucram la decoruri pentru torturi, am zis să încerc şi această variantă pentru că este o noutate pentru România. Cele mai căutate modele sunt cele florale, cu buburuze, de primăvară. Au fost căutate şi albinuţele, animăluţele, absolut orice vrea clientul. Am transformat pasiunea această într-o mică afacere”, ne-a declarat Mihaela Zegheru, creatoarea mărţişoarelor comestibile.

Soţul este şi el implicat în această afacere de familie „delicioasă”. El livreaza mărţisoarele care se comandă online şi procură materia primă.

image

„Eu mă ocup cu aprovizionarea materiei prime pentru confecţionarea mărţişoarelor. De la bijuteriile din fimo am trecut la mărţişoarele din marţipan. Am zis să venim cu ceva nou pentru piaţa românească, care să placă omului. Se vând foarte bine, chiar dacă e o afacere abia la început. Vin comenzi on-line foarte multe. Pe internet ne găsesc clienţii”, ne-a spus Nelu Zegheru.

Artista a anunţat că se pregăteşte pentru sezonul nunţilor cu surprize unicat.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite