FOTO Săgeată albastră cuprinsă de flăcări, pe ruta Târgovişte - Pietroşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii şi pompierii încearcă acum să stabilească ce anume a provocat incendiul
Poliţiştii şi pompierii încearcă acum să stabilească ce anume a provocat incendiul

Panică în această dimineaţă într-un tren Regio de pe ruta Pietroşiţa - Târgovişte. Pasagerii au observat că în vagoane a început să miroasă puternic a fum şi în acel moment au anunţat mecanicul. Acesta a reuşit să ducă trenul până în cea mai apropiată staţie şi să anunţe pompierii. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, atât angajaţii CFR cât şi câţiva pasageri au pus mâna pe extinctoare şi au limitat incendiul.

Incendiul a fost observat în apropierea staţie Aninoasa. Trenul Regio 9438 venea din direcţia Pietroşiţa şi se îndrepta spre Târgovişte. La un moment dat, vagoanele s-au umplut de fum şi imediat călătorii s-au alarmat. Mecanicul a reuşit să ducă trenul până în staţia Aninoasa unde au intervenit în prima fază cu extinctoarele. 

incendiu tren tgv
incendiu tren tgv

Flăcările au cuprins instalaţia de climatizare. Din fericire nicunul din cei şase pasageri nu a fost rănit. Aceştia au fost preluaţi de un alt tren şi duşi la destinaţie, în Târgovişte. 

Imediat, la faţa locului au sosit şi două echipaje de pompieri care au reuşit să lichideze incendiul înainte că focul să provoace pagube mai mari. 

Poliţiştii şi pompierii încearcă acum să stabilească ce anume a provocat incendiul. 

incendiu tren tgv
incendiu tren tgv
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite