FOTO Doi maidanezi, paznici în interiorul dispensarului din Dragomireşti: „O dată erau patru şi mi-a fost frică să intru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi maidanezi, paznici în interiorul dispensarului din Dragomireşti
Doi maidanezi, paznici în interiorul dispensarului din Dragomireşti

Mai mulţi internauţi au sesizat pe o reţea de socializare că în interiorul dispensarului medical din comuna dâmboviţeană Dragomireşti sunt crescuţi cu grijă, de ani de zile, mai mulţi câini. Nu de puţine ori s-a întâmplat ca pacienţii să se teamă să intre în unitatea medicală din cauza câinilor.

caini dispensar

"Aşa a fost mereu. Nimeni nu ia măsuri. Pe ei îi interesează să mărească taxele", spun cetăţenii.

"Sunt ani de când sunt în dispensar şi nimeni nu a luat măsuri! O dată erau patru şi mi-a fost frică să întru dar dentista mi-a zis că sunt ai ei şi nu fac rău", spune o pacientă.


Probleme de acest fel au fost semnalate în trecut şi la Spitalul din Găeşti. 

Mai mulţi maidanezi au fost pozaţi pe holurile spitalului din Găeşti, sub nasul cadrelor medicale, în urmă cu câţiva ani. Mai mult, patrupedele păzeau uşa de la intrarea în camera de urgenţe.

Totul se întâmpla, se pare, cu acordul directorul de atunci, Elena Olaru, care se declară o mare iubitoare de animale. “I-am sterilizat pe toţi pe banii mei şi le dau să mănânce, nu îi omor. Eu nu îi omor câinii ăia”, ne-a spus directoarea.

Maidanezii sunt ca la ei acasă şi în curtea spitalului, pe unde se plimbă nestingheriţi. Pe fir a intrat şi Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa care a dispus un control la unitatea spitalicească.

Caini spital Gaesti

 

Caini spital Gaesti
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite