Flacăra are cel mai tânăr lot de jucători din Liga a 4-a. Paraschiv mizează pe „lupi” tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flacăra Moreni a ajuns în partea secundă a sezonului să beneficieze de cel mai tânăr lot de jucători dintre reprezentantele Ligii a 4-a. Preluarea echipei de Gabriel Paraschiv a dus divizionara D să devină o adevărată grădiniţă de copii pe malul Cricovului.

Pentru a forma o echipă de viitor la Flacăra, fostul fotbalist al Oţelului a decis în intersezon să renunţe la majoritatea „veteranilor” din lot şi să meargă pe mâna celor mai talentaţi puşti morenari. Ideea gândită de „Pară” la gruparea galben-albastră a funcţionat de minune în prima etapă a returului: Flacăra a obţinut o victorie categorică cu Voinţa Crevedia (4-0) şi a avut în primul „11” numai puţin de şase juniori.

Printre tinerii componenţi care s-au aflat din primul minut pe teren cu „lanterna roşie” au fost M. Plăcintă (18 ani), Acasandrei (18 ani), L. Plăcintă (18 ani), Vişan (17 ani), Berghenua (17 ani) şi Cârnaru (18 ani). Ca să fie sigur că media de vârstă va rămâne una neschimbată şi în actul secund al jocului, Paraschiv a mai apelat la serviciile altor doi puşti: Palamariu (17 ani) şi A. Andrei (18 ani).

Noul manager al clubului morenar a decis să meargă pe ideea întineririi lotului din temelii pentru ca într-o perioadă cât mai scurtă de timp, Flacăra să poată supravieţui în cea mai mare parte din vânzarea de jucători, către cluburile mari, din ţară sau străinătate.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite