Imagini cu incendiul pus intenţionat în centrul Galaţiului. Maşinile unui proprietar au fost făcute scrum, iar alte patru au fost avariate VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşini incendiate în Galaţi, sursa: ISU
Maşini incendiate în Galaţi, sursa: ISU

Au apărut imagini de la incendiul produs într-o parcare din centrul oraşului Galaţi, unde două maşini au fost făcute scrum, iar alte patru au fost avariate. Pompierii spun că, cel mai probabil,  focul a fost pus intenţionat de o mână criminală.

În noaptea de duminică spre luni (27/28 martie), în jurul orei 3.25, Secţia 1 Poliţie Galaţi a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe strada Roşiori,  în apropierea unui bloc, ard două autoturisme. 

Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă au ajuns la locul incendiului. În momentul în care au ajuns la faţa locului, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta violent la două autoturisme parcate în locuri diferite. 

Cele două maşini au acelaşi proprietar, a anunţat ISU Galaţi.

„Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, fiind afectate în proporţie de 90, respectiv 100 la sută două autoturisme (Mini Cooper şi Hyundai), care au acelaşi proprietar. Alte patru autoturisme au fost afectate de radiaţia termică”, au anunţat reprezentanţii ISU Galaţi. 

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit drept cauză probabilă acţiunea intenţionată.

Poliţia continuă cercetările în acest caz. 

„Valoarea preliminară a prejudiciului cauzat  se ridică la aproximativ 50.000 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de distrugere. În urma cercetării la faţa  locului şi a activităţilor investigative, se va stabili cauza incendiului”, a transmis IPJ Galaţi.

   

Sursa video: ISU Galaţi

Vă recomandăm şi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite