Două accidente produse la scurt timp unul după celălalt, pe DN 71. Trei persoane au ajuns la spital

0
0
FOTO: exclusivdb.ro
FOTO: exclusivdb.ro

Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost chemaţi să intervină la două accidente rutiere produse pe DN 71 unul după celălalt. Primul accident s-a produs în comuna Ulmi, zona Arctic, iar celălalt în Ilfoveni.

În cazul accidentului produs în Ulmi, o persoană a fost rănită şi i s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SAJ. 

Echipajul de pompieri a deconectat bornele de la acumulatorul autoturismului pentru evitarea producerii vreunui incendiu şi s-a  asigurat că nu sunt şi alte persoane rănite.

Echipajul de pompieri a fost redirecţionat către al doilea accident produs la ieşire din satul Ilfoveni, intersecţie Cazaci-Racoviţă.

La locul accidentului au fost identificate două persoane rănite, ambele dintr-un autovehicul. Conducătorul celuilalt autovehicul implicat era ieşit din acesta. Persoanele au fost evaluate imediat de pompieri, două dintre acestea fiind preluate de echipajul SAJ.

Potrivit ISU Dâmboviţa, în cazul ambelor accidente, persoanele rănite au fost transportate la UPU Târgovişte pentru investigaţii suplimentare.

accident arctic

FOTO: exclusivdb.ro

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri