Directorii de deconcentrate, veşnica problemă a prefecţilor de Dâmboviţa: „Trataţi fiecare om care vă intră în birou cum vreţi dumneavoastră să fiţi trataţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Marinescu: "trataţi fiecare om care vă intră în birou cum vreţi dumneavoastră să fiţi trataţi"
Ioan Marinescu: "trataţi fiecare om care vă intră în birou cum vreţi dumneavoastră să fiţi trataţi"

La şase luni de la numirea în funcţia de prefect, Ioan Marinescu se declară dezamăgit. Principala cauză a nemulţumirii sale este atitudinea directorilor de deconcentrate din judeţ faţă de problemele cetăţenilor, dar şi faptul că află de problemele ivite în instituţii din alte surse decât de la cei ce le conduc.

"Sunt dezamăgit de faptul că, în această sală, există oameni care nu acordă instituţiei, nu lui Marinescu, respectul care trebuie. Aşa cum, în instituţiile pe care le conduceţi, vreţi să fiţi respectaţi, aşa şi această instituţie doreşte să fie tratată cu respect. Încă există o tendinţă de îmbrobodire. Dacă cineva are impresia că, în secolul informaţiei, cel care deţine temporar funcţia de prefect nu este informat, se înşală. Lucrurile se află şi vedeţi foarte bine, zi de zi, în presă şi peste tot, chiar cei care se simt cei mai siguri pe ei, la un moment dat, vin şi dau socoteală. N-am un IQ foarte ridicat, dar am o fire intuitivă care m-a ajutat în situaţii incredibile. Şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a dotat cu aşa ceva! Deci fac un ultim apel la dumneavoastră să încercaţi să fiţi corecţi cu mine! Şi repet un lucru pe care l-am mai spus: trataţi fiecare om care vă intră în birou cum vreţi dumneavoastră să fiţi trataţi! Există mai departe, la Direcţia Muncii, la Pensii, o atitudine necorespunzătoare faţă de oameni şi vreau să înceteze această practică, într-o formă sau alta".

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite