Daniel Constantin, la Târgovişte: "Nu a fost o ceartă cu PNL, a fost pur şi simplu o constatare. USL funcţionează"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iniţial, în Dâmboviţa, PC ar fi trebuit să desemneze candidatul la Primăria Târgovişte, însă ulterior s-a negociat ca PNL să desemneze candidatul la Primărie, iar liderul PC Dâmboviţa să fie desemnat vicepreşedinte al Consiliului Judeţean
Iniţial, în Dâmboviţa, PC ar fi trebuit să desemneze candidatul la Primăria Târgovişte, însă ulterior s-a negociat ca PNL să desemneze candidatul la Primărie, iar liderul PC Dâmboviţa să fie desemnat vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

Preşedintele PC, Daniel Constantin, prezent, luni, la Târgovişte, a declarat că nu a existat "o ceartă" cu PNL, ci doar "o constatare, un regret" şi în acelaşi timp "o satisfacţie" că USL funcţionează. Liderul PC a mai spus că  USL "produce rezultate guvernamentale", ceea ce nu face altceva decât bine alegătorilor.

"Oamenii sunt mai puţin interesaţi de ce se întâmplă în interiorul USL, de cearta dintre PNL. Eu vreau să vă mărturisesc că nici nu a fost o ceartă cu PNL. Pur şi simplu a fost o constatare şi nimic mai mult. Nu ne-am aşezat la masă să ne certăm, să discutăm, să dezbatem. Nu. Pur şi simplu a fost o constatare, un regret şi, în acelaşi timp, o satisfacţie că funcţionează USL-ul prin rezultate. Funcţionează USL-ul. USL produce rezultate guvernamentale şi asta e cel mai important. Şi miniştrii liberali au rezultate foarte bune, aşa cum aţi văzut proiecte care se implementează, cred că şi miniştrii conservatori au rezultate foarte bune şi miniştrii social-democraţi au rezultate foarte bune", a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PC, Daniel Constantin.

"Incertitudinea" Cătălin Olteanu

Referitor la situaţia din Dâmboviţa, unde liderul PC Dâmboviţa, Cătălin Olteanu, ar fi trebuit să fie desemnat vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, în urma unei înţelegeri cu PNL, decizia nemaifiind însă respectată, Daniel Constantin a spus că această situaţie poate fi un exemplu despre "cum nu a funcţionat ACD".

Iniţial, în Dâmboviţa, PC ar fi trebuit să desemneze candidatul la Primăria Târgovişte, însă ulterior s-a negociat ca PNL să desemneze candidatul la Primărie, iar liderul PC Dâmboviţa să fie desemnat vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, însă inţelegerea nu a mai fost respectată. 

"A trecut un an şi nu s-a întâmplat acest lucru. Sigur că nici nu mai avem această aşteptare, de a avea un vicepreşedinte la Consiliul Judeţean. E o degrevare, dacă vreţi, şi pentru noi şi pentru liberali. În ACD Dâmboviţa nu cred că sunt probleme pentru că nu s-au întâlnit, probabil, niciodată. Eu nu mai vreau să fac comentarii suplimentare, pentru că am şi spus că nu avem aşteptări suplimentare. Am făcut o constatare şi eu şi domnul Antonescu şi cu această constatare am închis subiectul. Dar, uite, că poate e bine de dat un exemplu unde nu a funcţionat colaborarea (în ACD - n.r.), la Dâmboviţa", a spus Daniel Constantin.

Daniel Constantin a fost prezent, luni, la Târgovişte, unde a participat la semnarea contractelor de finanţare din ultima sesiune pentru depunerea proiectelor de investiţii pentru Măsura 112 - Instalarea Tinerilor Fermieri din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite