Dâmboviţa. Pe ce drumuri se lucrează în ultimele zile din 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Consiliul Judeţean Dâmboviţa anunţă că în perioada 28 – 31 decembrie va efectua, prin societăţile comerciale de profil, mai multe lucrări de întreţinere pe anumite tronsoane.

Astfel, vorbim de:

1. Covor bituminos DJ 720A Mărceşti – (intersecţie DC 28) – Gheboaia, L=2,00 km – acostament;

2. Amenajare scurgere apă şi parcare pe DJ 601A la Slobozia  Moară, punct Primărie;

3. Întreţinere curentă a drumurilor în sezonul rece, iarna 2020 – 2021; 

Şoferii trebuie să ştie că circulaţia publică pe podul pe DJ 702A peste râul Argeş, la Pătroaia, este închisă. Variantele colitoare sunt drumurile locale. 

De asemenea, sunt de evitat sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări şi alte pericole:

- DJ 503, sectorul Fierbinţi – limită judeţul Argeş         

- DJ 611, sectorul Glogoveanu – Fierbinţi (sector pietruit)

- DJ 710 Pucioasa – Bezdead, sectoare cu drum îngustat şi avariat în zona Miculeşti – Măgura    

- DJ 720A, sectorul Finta 

- DJ 722, pod îngust Mircea Vodă, comuna Sălcioara    

„Se va circula cu viteză redusă şi cu atenţie în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere ce au semnificaţia „drum cu denivelări”, viteza trebuind adaptată la starea părţii carosabile. Recomandăm ca deplasările pe traseele montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător sezonului rece. Se va circula cu atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi acolo unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor. Vă rugăm să vă informaţi în prealabil în legătură cu condiţiile meteorologice din zonă, mai ales în perioadele în care Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) emite atenţionări de vreme rea. Se vor respecta cu stricteţe semnificaţiile indicatoarelor rutiere de informare, semnalizare şi reglementare”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmboviţa.

Detalii suplimentare privind situaţia sectoarelor de drum menţionate se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa - Direcţia Generală Infrastructură Locală, tel: 0245 207625, de luni până vineri, între orele 08:00 şi 16:00.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite