Dâmboviţa: Factura la alegerile europarlamentare, 3,6 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joi, 22 mai, va începe distribuirea buletinelor de vot pentru cele 65 de secţii de votare ale Târgoviştei, iar vineri, 23 mai, pe grafic, către toate cele 432 de secţii de votare
Joi, 22 mai, va începe distribuirea buletinelor de vot pentru cele 65 de secţii de votare ale Târgoviştei, iar vineri, 23 mai, pe grafic, către toate cele 432 de secţii de votare

Mai sunt doar câteva zile până la europarlamentare, iar pregătirile sunt în toi. Pregatirile pentru scrutinul europarlamentar de duminica, 25 mai, au intrat în linie dreapta. Subprefectul, Antonel Jîjîie, a declarat că în Dâmboviţa sunt organizate 432 de sectii de votare, peste 434.000 de dâmboviteni fiind înscrisi în listele electorale permanente.

Mâine va începe distribuirea buletinelor de vot pentru cele 65 de secţii de votare ale Târgoviştei, iar vineri, 23 mai, pe grafic, către toate cele 432 de secţii de votare. Prefectura Dâmboviţa a primit de la Guvern 3,6 milioane de euro pentru aceste alegeri, bani necesari pentru plata indemnizaţiilor şi pentru tipărituri.

Instruirea primarilor celor 89 de localităţi s-a realizat în data de 12 martie 2014, cu ajutorul Autorităţii Electorale Permanente, iar săptămâna aceasta va avea loc instruirea preşedinţilor şi a locţiitorilor secţiilor de votare, dar şi a personalului care se va ocupa de paza acestora.  

„Au fost ridicate, la data de 14.05.2014, un număr de 478.236 buletine de vot şi 412.238 timbre autocolante care vor fi aplicate pe cărţile de identitate. De asemenea, au fost ridicate ştampilele de control ale secţiilor de votare, respectiv 2.160 (câte 5 ştampile pentru fiecare secţie de votare). Joi vom distribui buletinele de vot pentru cele 65 de secţii de votare ale municipiului Târgovişte către primăria Târgovişte, iar vineri, începând cu ora 18.00, pe grafic, vom distribui la toate cele 432 de secţii de votare buletinele de vot şi toate materialele”, a declarat subprefectul Jîjîie.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite