Dacă Nicolae Cristescu nu ar fi preluat Rapidul, ar fi venit la Chindia. Între timp, Zotic este chemat să ţină echipa în B

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prioritatea preşedintelui CJD este în acest moment găsirea unui investitor potent financiar care să îşi permită un buget de 3,5 milioane de lei
Prioritatea preşedintelui CJD este în acest moment găsirea unui investitor potent financiar care să îşi permită un buget de 3,5 milioane de lei

Telenovela "Chindia Târgovişte" este departe de a se fi terminat. Gică Popescu nu se ştie dacă va mai continua la echipă, oameni din club au început să îşi dea demisia, iar peste toate astea, seria a treia le dă frisoane microbiştilor înrăiţi.


Toate problemele s-ar fi putut rezolva, spune preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, dacă Nicolae Cristescu nu ar fi preluat Rapidul. Dacă treanzacţia nu ar fi avut loc, Chindia ar fi avut un patron cu microbul fotbalului în sânge.

Zotic pe listă la Chindia

 

"Am avut o discuţie cu domnul Cristescu. Dacă nu se finaliza tranzacţia cu Rapidul, ar fi venit la Chindia. Eu am îndoieli că s-a finalizat tranzacţia dintre Rapid şi Nicolae Cristescu. Dacă s-a efectuat tranzacţia, îl aştept pe domnul Zotic. O să îl contactez şi îi spun că îi dau echipa fără niciun fel de datorii. Eu plătesc cele 5 miliarde ale mele", a declarat Ţuţuianu.

Prioritatea preşedintelui CJD este în acest moment găsirea unui investitor potent financiar care să îşi permită un buget de 3,5 milioane de lei.

Zotic

"Cheltuim 35 de miliarde pe an cu fotbalul, sau nu? Dacă mă întrebaţi pe mine şi pe majoritatea locuitorilor, ne vor spune că mai bine facem drumuri. 35 de miliarde pe an înseamnă cât am eu pe an investiţii pe drumuri. Dacă găsim alte soluţii şi găsim un investitor, Cj îşi va plăti toate datoriile la zi, vom scăpa Asociţia Chindia de orice probleme şi proiectul poate continua. Dacă nu găsim un investitor, îmi văd şi eu de treabă aşa cum îşi vede şi domnul Boriga. Am văzut îl doare în „başcheţi”. Nu că nu îmi place fotbalul şi nu aş vrea o echipă de fotbal, ci pur şi simplu e o chestiune de prioritate. Dacă am avea mai mulţi bani, am da bani şi la fotbal", a adăugat Ţuţuianu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite