COVID - 19, Pucioasa. Hotelul Ceres, închis temporar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelul Ceres, din Pucioasa, cunoscut pentru tratamentele pe care le fac acolo vârstnicii şi nu numai, va fi închis temporar pentru a limita răspândirea coronavirusului.

„Hotelul Ceres este responsabil de sănătatea a sute de oameni! Lumea trece printr-o perioadă foarte grea, iar pentru noi, prevenţia este cea mai bună. De aceea, suntem nevoiţi să închidem pentru o perioadă! Conducerea societăţii T.B.R.C.M. SA a fost la acţionarul majoritar CNPP pentru a activa clauza de forţă majoră prevăzută în contractul dintre CNPP şi TBRCM SA. Astfel, din data de 16.03.2020, nu o să mai primim turişti pentru următoarea serie - cel puţin! Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că am luat această decizie pentru a ne proteja atât pe noi, cât şi pe dumneavoastră! Cu cât vom avea mai multă grijă, cu atât vom scăpa mai repede! Vă dorim multă sănătate!”, au transmis reprezentanţii hotelului.

În judeţul Dâmbviţa se află în izolarela domiciliu 249 de persoane asimptomatice iar 36 de persoane se află în carantină în spaţiile identificate în acest sens.

Până acum au fost testate 46 de persoane aflate în izolare la domiciliu/carantină, de către DSP Dâmboviţa, rezultatele sosite până în prezent fiind negative. 

Potrivit Prefecturii Dâmboviţa, la nivelul judeţului Dâmboviţa nu a fost înregistrat niciun caz de suspiciune/îmbolnăvire cu coronavirusul COVID-19.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite