Copil de trei ani, pierdut de mamă, găsit singur pe stradă, în faţa unui magazin din Găeşti

0
Publicat:

Un bărbat a găsit un copil de trei ani singur, pe stradă, în faţa unui magazin din oraşul dâmboviţean Găeşti, şi a anunţat Poliţia, care l-a dus mamei, informează IPJ Dâmboviţa.

Copil de trei ani găsit singur pe stradă. FOTO cronica-gaestiului.ro
Copil de trei ani găsit singur pe stradă. FOTO cronica-gaestiului.ro

Mama îl căuta pe cel mic, disperată, pentru că fratele copilului a lăsat uşa apartamentului deschisă şi copilul a ieşit pe stradă.

Patrula de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, pe strada 13 Decembrie, în proximitatea unui magazin, a fost găsit un copil de aproximativ 3 ani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au preluat copilul în vârstă de 3 ani. Ulterior, mama acestuia a fost identificată de poliţişti pe strada 13 Decembrie, în timp ce îl căuta. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, după ce fratele copilului ar fi lăsat uşa de acces neasigurată, minorul ar fi părăsit apartamentul în care se afla cu mama acestuia, şi anume o femeie de 39 de ani, care locuieşte fără forme legale în oraşul Găeşti", precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au condus-o pe femeie la sediul poliţiei, unde i-au încredinţat copilul care plecase de acasă. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au fost informaţi în legătură cu acest caz.

Moartea misterioasă a unui copil dat dispărut

A fost deschis dosar de moarte suspectă în Dâmbovița, anul trecut, după ce un băiat, în vârstă de 14 ani, a fost găsit mort. Copilul din satul Merii fusese dat dispărut, iar la scurt timp a fost găsit fără viață într-un lac din apropierea unei balastiere.

TârgoviştePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite