Controale ample în comuna Mătăsaru privind combatererea evaziunii fiscale şi a incendierilor ilegale de deşeuri

0
Publicat:

Controale ample au avut loc în comuna Mătăsaru pe linia combaterii evaziunii fiscale şi a incendierilor ilegale de deşeuri, fiind aplicate 15 amenzi şi indisponibilizate peste 100 de tone de deşeuri feroase, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

Incendiu deșeuri Arhivă Adevărul
Incendiu deșeuri Arhivă Adevărul

"Peste 90 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sprijiniţi de patru grupe de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au efectuat controale, în comuna Mătăsaru, la 15 agenţi economici cu domeniu de activitate în colectarea deşeurilor feroase si neferoase.

De asemenea, la acţiune au participat 15 echipe de comisari de la Garda Naţională de Mediu, 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi Prahova, dar şi 60 de jandarmi de la Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei", precizează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Controalele au avut loc miercuri, iar în urma lor au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, dispunându-se indisponibilizarea a peste 100 de tone de deşeuri feroase. De asemenea, poliţiştii au întocmit trei dosare penale pentru incendierea oricărui tip de deşeu şi/sau substanţă sau obiect, transmite Agerpres   

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite