CONCERT Muscel cLoverFest, ediţia “Doi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de coveruri sunt aşteptaţi “în vârful dealului” într-o atmosferă de pub şi aer de munte. Ce-a de-a doua ediţie oficială Muscel cLoverFest se va desfăşura între 19-21 august 2011 la Muscel (Dâmboviţa).  Printre trupele prezente pe afiş se numără Partizan, Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte sau Nişte Băieţi.

Muscel cLoverFest este singurul festival de coveruri din România, desfăşurat în spaţii neconvenţionale. Festivalul promovează ideea de cover ca inovaţie şi aport de originalitate, ca experiment muzical. Pe scenă sunt invitate nu doar trupele-tribut, ci mai ales trupele care îşi arată măiestria în reinterpretarea pieselor celebre.

Satul Muscel se află în comuna Moroieni, judeţul Dâmboviţa, la aproximativ 130 de km de capitală, pe drumul DN 71, Bucureşti-Târgovişte-Pucioasa-Moroieni-Sinaia.
Ce-a de-a doua ediţie oficială Muscel cLoverFest se va desfăşura între 19-21 august 2011 la Muscel (Dâmboviţa). Printre trupele prezente pe afiş se numără Partizan, Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte sau Nişte Băieţi.

Programul ediţiei “Doi”

Vineri, 19 august, iubitorii genului rock vor fi delectaţi live cu  Gang Band Acoustic, Adi Manolovici Syndikate, Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte, Coming Back to Live. Sâmbătă, 20 august, vor cânta Open Mike/ New Entry Section, C.O.D., Nişte Băieţi, Partizan iar duminică, 21 august, vor arăta ce ştiu Open Mike/ New Entry Section, Petre & Kindlein Acoustic Experience,  şi Glissando.

“cLoverFest pe două roţi: Ediţia Doi este bike friendly. Pentru pasionaţii de MTB avem un drum numai bun de cucerit. Iar sâmbătă dimineaţa vă propunem o expediţie pe două roţi cu plecare din poiana festivalului. Treasure hunting inclus. Ce interesaţi pot trimite un mail pe adresa muscel.cloverfest@gmail.com cu subject «bike» pentru a se înscrie pe lista expediţiei desfăşurate în împrejurimile Muscelului”, a declarat Stela Nadoleanu, PR-ul evenimentului.

Loc pentru atârnat hamacul

Pentru amatorii de umbră, vor fi aduse la Muscel de către  cei de la “Minor Swing” zeci de hamace colorate numai bune de agăţat în nucii din livadă. Dacă vă îndrăgostiţi de dormitul în hamac, puteţi cumpăra unul...sau mai multe.

Pentru a-i încuraja pe părinţi să vină la festival însoţiţi şi de copii, organizatorii s-au gândit şi la un atelier de “body painting”: trifoi, margarete, arici, gărgăriţe şi alte desene năstruşnice inspirate din peisajul muscelean.

De asemenea, de la târgul de produse agro alimentare puteţi cumpăra şi degusta preparatele tradiţionale specifice locurilor, iar în zona de “Food&Drink”, vă puteţi comanda direct din poiană,  omlete, ciorbe la ceaun, frigărui şi alte preparate pe grătar. “Ieftin şi bun, aşa cum v-am obişnuit. Din zori până târziu în noapte vă invităm la terasă „să citiţi” în cafele şi printre (multe) rânduri de beri. Apoi mai cereţi un rând...”, mai spune Stela Nadoleanu.

Cel mai scump abonament, 40 de lei

Dacă vreţi să petreceţi trei zile de nuitat în vârful dealului, trebuie să scoateţi din buzunar 40 lei/persoană iar abonamentul pentru două zile este 30 lei/persoană.
Muscel cLoverFest este un proiect iniţiat de Fundaţia pentru Ccoturism şi Agroturism Sargetia.
Infromaţii suplimentare www.cloverfest.com şi pe http://www.facebook.com/Muscel.cLoverFest .

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite