Circulaţie îngreunată între Târgovişte şi Răzvad, pe podul de la Valea Voievozilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările sunt reluate, după ce administraţia locală anunţase că investiţia este aproape de finalizare.
Lucrările sunt reluate, după ce administraţia locală anunţase că investiţia este aproape de finalizare.

Primăria Târgovişte a impus restricţii de circulaţie - alternativ, pe o singură bandă, pe podul de la Valea Voievozilor. Măsura a fost luată în vederea continuării lucrărilor şi montării rosturilor de dilataţie la podul care face legătura între municipiul Târgovişte şi comuna Răzvad, începând din data de 25 septembrie, în intervalul orar 18.00-07.00, precum şi în zilele de weekend.

„În scopul evitării disconfortului în trafic, lucrările se vor desfăşura exclusiv seara şi noaptea, urmând ca în intervalul orar 07.00 - 18.00 circulaţia să se desfăşoare pe 2  sensuri”, anunţă Primăria Târgovişte.

Lucrările sunt reluate, după ce administraţia locală anunţase că investiţia este aproape de finalizare.

„S-au încheiat cele mai importante lucrări la podul de la Valea Voievozilor: betonarea căii de rulare, mâine (n.n. -astăzi) sau poimâine (n.n. – mâine) se va asfalta, urmând ca deschiderea circulaţiei să se facă, în funcţie de probele de rezistenţă a betonului, fie vineri, fie la începutul săptămânii viitoare, luni, cel târziu marţi. Toate lucrările care s-au făcut până acum la proiectul privind centura municipiului, lucrări care depăşesc 1 milion de dolari, au fost făcute pe sume avansate de constructor. În momentul de faţă s-au depus şi situaţiile de lucrări, fluxurile financiare pe acest contract se vor derula în mod normal şi am convingerea că, până la nivelul lunii martie, va fi recuperată întârzierea. În momentul de faţă, ca şi stadiu fizic, ne aflăm undeva la 10%, în timp ce pe contract ar trebui să fie undeva la 15%, în condiţiile în care decembrie, ianuarie şi februarie lucrările ar fi trebuit să fie suspendate, aşa era graficul de execuţie”, a declarat Cristian Stan la 15 decembrie 2017.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite