Cioban înjunghiat de un coleg de breaslă. Agresorul a fugit de la stână şi este căutat acum de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, cioban de meserie, a ajuns la spital, seara trecută, după ce a fost înjunghiat de un coleg de breaslă. Se pare că cei doi şi-au adus aminte de supărări după ce au consumat câteva păhărele, iar unul dintre ei a scos cuţitul şi a lovit. Imediat după asta a fugit, fiind căutat de Poliţie.

Totul s-a întâmplat, miercuri, în comuna dâmboviţeană Bezdead. Cei doi ciobani lucrau la aceeaşi stână, în munte. 

La un moment dat, din cauza unui conflict spontan, generat de consumul de alcool, cei doi s-au luat la harţă. Unul dintre ei a scos cuţitul şi şi-a lovit amicul.

Victima recunoaşte că a fost înjunghiat de un coleg, dar nu a vrut să ofere date suplimentare. Bărbatul are 53 de ani şi a transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale. A fost înjunghiat în inimă, dar lama cuţitului nu a pătruns atât de adânc. 

„Sunt de aici din sat sau din altă parte. Erau nişte oameni potoliţi, dar ce s-a întâmplat între ei nu ştiu. Dar sunt de mult ei acolo pe munte, de ani de zile. Mai ales ăsta care l-a înjunghiat e de mult cioban aici la Romică, Sulică cum îi spunem noi. S-a zăpăcit toată lumea, ce să zicem”, spune sătenii.

Agresorul este de negăsit. Poliţia ştie despre cine este vorba şi este doar o chestiune de ore până va fi prins.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite