Cinci indivizi, care spărgeau locuinţe, prinşi cu bijuterii şi mii de lei asupra lor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
hoti bijuterii

Cinci indivizi, urmăriţi de poliţiştii din două judeţe pentru furt din locuinţe, au fost prinşi în Târgovişte, în urma unui flagrant. Asupra hoţilor au fost găsite bijuterii şi bani, prejudiciul fiind recuperat parţial. Cei cinci au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru furt calificat.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Furturilor din Locuinţă  din Dâmboviţa şi Prahova au acţionat împreună pentru prinderea unei găşti care dădea spargea în locuinţe, fiind vorba de doi bărbaţi şi trei femei. 

Astfel de fapte au fost săvârşite în comuna Cocorăştii Colţ (Prahova), de unde hoţii au furat 6.000 de lei, dar şi în Valea Călugărească, de unde au fost furate mai multe bijuterii.

Asupra hoţilor au fost identificate mai multe sume de bani, bijuterii, dar şi obiectele folosite la comiterea faptelor.  Prejudiciul cauzat este de aproximativ 11.000 de lei, fiind recuperat parţial. 

Cei doi bărbaţi şi cele trei femei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuinţă din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite