Chindia Târgovişte abia aşteaptă să fie luată de sus pe “Ştefan cel Mare” în “optimile” Cupei. Mugur Porumbacu vrea victoria la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mugur Porumbacu vrea victoria la Bucureşti
Mugur Porumbacu vrea victoria la Bucureşti

Chindia Târgovişte este singura echipa din Liga 3 ce a reuşit să acceadă în optimile de finală ale Cupei României. Joi, echipa dâmboviţeană va înfrunta Dinamo, pe “Ştefan cel Mare”, iar preşedintele formaţiei oaspete, Mugur Porumbacu, speră ca aroganţa “alb-roşilor” să fie favorabilă grupării patronate de Gică Popescu.

“Venim să punem probleme, să jucăm şi să arătăm că nu întâmplător am ajuns în optimi, dar îmi pare rău pe suporterii din Târgovişte că nu am putut să jucăm pe terenul nostru, pentru că altfel ar fi fost datele problemei. Dar regulamentul este de aşa natură încât favorizează echipele mari. Păstrăm şi noi acel dram de şanse şi sperăm să facem o surpriză frumoasă. 

  

Asta este, ne pare rău că nu putem să aducem şi noi 5000-6000 de oameni pe stadion. Aşa suntem obligaţi să jucăm pe A«Stefan cel MareA» şi să ne bucurăm dacă vin 100 de oameni de la Târgovişte, ştiţi cum e, meciul este în timpul săptămânii. 

  

Vreau să spun că jucătorii au avut o evoluţie foarte bună în Cupă, e adevărat că am jucat pe teren propriu şi cu Slatina, şi cu Craiova, dar ştiţi că, în acesta competiţie, echipele mici se mobilizează foarte bine, în timp ce echipele mari te iau de sus”, a declarat Mugur Porumbacu în exclusivitate pentru Sport Total FM.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite