Chindia merge pe cartea victoriei şi cu Reghin. Silviu Dumitrescu nu acceptă paşi greşiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chindia şi-a propus să nu mai facă nici un pas greşit în actualul campionat pentru a putea îndeplini obiectivul promovării la finalul sezonului.

Ca să rămână lider în clasamentul general al seriei, gruparea de lângă Turn exclude să facă vreo mişcare eronată în ultima parte a sezonului regulat. Mai mult de atât, pentru a arăta cât mai bine şi în ierarhia play-off-ului, echipa dâmboviţeană ţinteşte să aibă parte numai de rezultate pozitive împotriva contracandidatelor la promovare.

Pentru a putea fi continuat şirul succeselor din mini-retur, conducerea tehnică a roş-albaştrilor vizează o victorie şi împotriva Avântului Reghin, aşa cum s-a înregistrat cu FCM Câmpina şi FC Păpăuţi. Chiar dacă punctele cu mureşeni nu vor ajuta deloc Chindia în clasamentul play-off-ului, Silviu Dumitrescu a impus jucătorilor dobândirea unui succes şi cu ocupanta locul 7. Cu două zile înainte de meci, tehnicianul dâmboviţean şi-a atenţionat elevii că înfruntarea cu ardelenii trebuie tratată cu responsabilitate maximă pentru a se putea ajunge la 13-a victorie stagională.

"Pentru noi punctele cu Reghin nu vor avea nici o relevanţă în configuraţia play-off-ului. În schimb, în clasamentul general acestea vor conta foarte mult. Am transmis jucătorilor că nu vreau să văd nici un pas greşit din partea lor în disputa cu Avântul. Pentru a atinge un nou succes vom trata meciul cu multă responsabilitate şi maximă prudenţă. Pentru noi înfruntarea cu Reghin reprezintă şi un antrenament înaintea meciurilor cu Zagon, Piteşti şi Fortuna. Pe noi, în momentul de faţă ne mai interesează doar cele trei jocuri. Dar, pentru a arăta cât mai bine împotriva unor astfel de adversari, trebuie să ne comportăm pozitiv şi în partidele cu Reghin sau Conpet”, a declarat Silviu Dumitrescu pentru sportdambovitean.ro. În disputa din turul campionatului, Chindia a depăşit Avântul la limită (1-0), în urma unui gol realizat de Grigore.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite