Ce îi face pe milionari diferiţi de restul lumii. Lucruri pe care ei le fac altfel decât oricine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inc.com
FOTO: Inc.com

Milionarii fac lucrurile puţin diferit faţă de persoanele obişnuite. Ei îşi alocă în mod diferit timpul şi energia, concentrându-se mai mult pe dezvoltarea personală, pe investiţii şi muncă.

Mai mulţi cercetători care au studiat obiceiurile a sute de milionari, timp de mai mulţi ani, au descoperit că mulţi dintre ei fac totul mult mai diferit decâ ceilalţi oameni, ceea ce îi ajută să-şi construiască averea, potrivit BusinessInsider.com

Mulţi milionari, de exemplu, îşi alocă timpul în mod diferit:  petrec mai mult timp concentrându-se asupra dezvoltării personale, planificării investiţiilor şi muncii. Timpul alocat somnului este pe plan secund.  

De asemenea, toată viaţa lor gravitează în jurul unor strategii de construire a averii, cum ar fi economisirea şi crearea unor fluxuri multiple de venituri. 

Când vine vorba de a investi, milionarii iubesc fondurile mici şi imobiliare. Ei tind, de asemenea, să aibă o oarecare doză de zgârcenie.  

Sunt zgârciţi

Zgârcenia la bogătaşi este un fel de angajament. Îşi propun să salveze mai mult şi să cheltuiască mai puţin  şi de a rămâne în limita bugetului. Este una din trasăturile care îi ajută pe milionari să-şi construiască bogăţia, potrivit lui Sarah Stanley Fallaw, director de cercetare pentru Institutul Affluent Market şi autor al „Millionaire Next Door”.

Ei îşi menţin costurile de întreţinere scăzute

Milionarii trăiesc de obicei într-o casă pe care şi-o pot permite cu uşurinţă şi într-un cartier nu prea select, potrivit lui Stanley Fallaw. Ea spune că majoritatea milionarilor pe care i-a studiat nu au cumpărat niciodată o locuinţă care costa mai mult decât venitul lor anual înmulţit cu trei.  

Ei economisesc mult din veniturile lor

Având acest stil de viaţă şi trăind într-o casă accesibilă, milionarii îşi permit să economiseacă.  Dacă câştigaţi 250.000 de dolari şi cheltuiţi tot 250.000, nu ieşiţi bine la final de an, sunt de părere mulţi dintre milionari.

Ei nu au buget

Milionarii sunt capabili să economisească fără buget, pentru că cei mai mulţi deţin controlul total asupra muncii lor şi au control de sine.

Hobby-urile producătoare de venituri

Cei care sunt capabili să creeze mai multe căi de a genera venituri vor avea succes în carieră şi pot deveni milionari.

Investesc în domeniul imobiliar

Mulţi dintre cei care au devenit milionari au investit în domeniul imobiliar. Investiţia în imobiliare pare a fi una care vine de la sine, odată ce cheltuielile de bază sunt acoperite şi se generează excesul de numerar.  Avantajele financiare ale investiţiilor în imobiliare sunt fluxul de numerar pozitiv şi reducerea fiscalităţii.

De asemenea, milionarii investesc mai mult timp în studiu, în dezvoltarea personală, muncesc mai mult şi dorm mai puţin, gândesc mai mult la ceea ce au de făcut ca să genereze venituri mai mari, caută critica pentru a-şi îmbunătăţi activitatea, sunt perseverenţi, îşi prioritizează relaţiile şi au un mentor.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite