Când am putea avea kartodrom (din nou) la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zona pe care a fost construit Kartodromul se află lângă fosta Bază de Agrement "Crizantema" şi are aproximativ 35.000 mp
Zona pe care a fost construit Kartodromul se află lângă fosta Bază de Agrement "Crizantema" şi are aproximativ 35.000 mp

Primăria Târgovişte intenţionează să construiacă un Kartodrom în zona Poligon, lângă Complexul Turistic de Nataţie, destinat iubitorilor şi practicanţilor de Karting, din ce în ce mai mulţi în ultimii ani.

“La ora actuală ne aflăm în stadiul elaborării unui referat de necesitate pentru atribuirea contractului de servicii proiectare şi se lucrează la caietul de sarcini. Se aşteaptă emiterea Certificatului de Urbanism pentru a putea transmite referatul şi caietul de sarcini la Biroul Achiziţii. În 2017, înclin să cred că-l vom şi inaugura“, ne-a mărturisit Daniel Cristian Stan-primarul Municipiului Târgovişte.

În urmă cu peste 30 de ani la Târgovişte a fost construit un kartodrom, care, la momentul respectiv a găzduit chiar şi competiţii naţionale de profil. 

Zona pe care a fost construit Kartodromul se află lângă fosta Bază de Agrement "Crizantema" şi are aproximativ 35.000 mp.

"Din păcate, ceea ce odinioară era un punct de interes pentru târgovişteni şi nu numai, este acum o ruină. În contextul finalizării Complexului de Nataţie, cred că ar fi oportun să realizăm o investiţie prin care să redam oraşului, sub formă unui circuit moto şi de karting de agrement, o zonă care acum este inutilizabilă. Sunt foarte mulţi iubitori ai motociclismului şi kartingului care nu beneficiaza în acest moment de niciun fel de facicilitate în Târgovişte. Cursuri de intiere karting, plimbări de agrement, concursuri reprezintă numai câteva din activităţile care ar putea fi desfăşurate aici şi care sunt convins că ar atrage foarte mulţi copii şi tineri", spunea în urmă cu aproape doi ani, primarul Cristian Stan.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite